THE MONTEREY HOUSE

Woonzorgcentrum

The Monterey House

U bent op zoek naar een smaakvol ingerichte kamer?  Om comfortabel en knus in alle zelfstandigheid te blijven wonen? U houdt van de gerieflijkheid van de stad en u wilt er dan ook volop van genieten?

Zoek niet langer. Dit is het!

Nieuwsgierig geworden? Kom gauw langs om een kijkje te nemen!
U slaat graag een babbeltje? Dan moet u zeker de gemeenschappelijke ruimten niet missen. Daar kunt u andere bewoners en niet-residenten ontmoeten.

Familie en vrienden nodigt u uit in het ‘Grand Café’. Gezellig samen met een huisgemaakt gebakje en een kop koffie, of een heerlijk glas wijn.

Dagelijks staat er een dagverse gezonde maaltijd op het menu dat in het restaurant wordt geserveerd. U maakt er kennis met andere gasten.

De tijd vliegt voorbij omdat u druk bezig bent dankzij een veelheid aan activiteiten in de residentie.

Bij mooi weer geniet u van de met planten omgeven binnenplaats met gezellig terras en petanquebaan.

Ontdek de kamer

professionele zorggroep met familiaal karakter

De Monterey house behoort tot de Careion groep en kan beroep doen op jaren ervaring van onze zorgspecialisten.

In al onze woonzorgcentra plaatsen we de bewoners centraal zodat zij zorgeloos kunnen genieten van hun oude dag. We creëren een thuisgevoel, zijn een luisterend oor en streven naar een evenwicht tussen ‘aangepaste zorg’ en ‘kwalitatief wonen’.

Info Careion

Ligging

De unieke ligging - in hartje Brussel - en de goede bereikbaarheid van het Monterey House zijn onovertroffen troeven voor de toekomstige bewoners van het woonzorgcentrum.

Metro en bus zijn letterlijk voor de deur beschikbaar! Familie en kennissen kunnen aldus makkelijk voor een bezoekje ‘binnenspringen’.

Aan de overkant van de straat kijkt u uit op de Middeleeuwse Hallepoort en omliggend parkje. Temidden van de oude stadskern en genietend van een groene omgeving proeft u van het bruisende Brussel.